Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlanmış ekmek görmek

Rüyada kurtlanmış ekmek görmek

Rüyada kurtlanmış ekmek görmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kurtlanmış ekmek gördüyseniz:

  • Çok fazla şikayet etmeden size verilen işleri tamamlamanızda fayda var.

Rüyada ekmek içinde kurt görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurtlu ekmek görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada kurtlu ekmek yemek yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına, umutsuzluk yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ekmeğin içinde kurt görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, ağız tadının ve moralin bozulacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına yorulur.

Rüyada kurtlanmış ekmek görmek üzücü haberler alacağına, güzel bir haber almaya, huzur içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada ekmeğin içinde kurtçuk görmek çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlu ekmek şansın yaver gideceğine, keyfinden ve neşesinden olacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kurtlandığını görmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, gelir elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments