Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurta binmek

Rüyada kurta binmek

Rüyada kurta binmek kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına işarettir.

Rüyada kurta binmek gördüyseniz:

  • Başkalarından taleplerde bulunmanız ilerlemek istediğiniz alanlarda önünüzü kesebilir.

Rüyada kurt köpeğine binmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, başarılarının ve kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada kurta binmek yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine yorulur.

Rüyada gece otobüse binmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, maddi ve manevi açıdan zarara uğranılacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla bisiklete binmek fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, doyasıya sefasını süreceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına inanılır.

Rüyada büyük bir gemiye binmek kendine çeki düzen vereceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların sürekli artacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına delalettir.

Rüyada akülü arabaya binmek hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, varolan sorunlarının sona ereceğine, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada arabanın ön koltuğuna binmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada üstü açık arabaya binmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, çok daha iyi günler göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments