Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürüyle kurt görmek

Rüyada sürüyle kurt görmek

Rüyada sürüyle kurt görmek kendi kabuğuna çekileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, bazen de rahat geçeceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sürüyle kurt gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yardım etmek niyetindeyseniz, maddi alışverişlerden uzak durarak yardımlarda bulunmalısınız.

Rüyada sürü halinde kurt görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada vahşi kurt sürüsü görmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, her anlamda güçleneceğine alamet eder.

Rüyada kurt köpeği sürüsü görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sürü kurt görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada beyaz kurt sürüsü görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, çaresiz hallere düşeceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü kurt görmek nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, tatsız durumlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kurt sürüsünün saldırısına uğramak ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine, kazançların artacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine işarettir.

Rüyada bir sürü kurtçuk görmek anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments