Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt parazit görmek

Rüyada kurt parazit görmek

Rüyada kurt parazit görmek kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, makam sahibi olacağına, yükseleceğine, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, onlar tarafından yüceltileceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, hüsrana uğrayacağına yorulur.

Rüyada kurt parazit gördüyseniz:

  • Sizden haber bekleyenler var.

Rüyada kurt parazit görmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, yanlış işlere girileceğine, geçim derdinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kakada parazit görmek sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, bir sebeple çok üzüleceğine, eve kapanıp, kendine döneceğine işaret eder.

Rüyada parazit görmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, hile ile mal elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada parazit çıkarmak kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada burun içinde kurt görmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına işaret eder.

Rüyada kurt köpeğine sarılmak emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada beyaz kurtçuk görmek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, ağız tadının da kaçacağına rivayet eder.

Rüyada canlı kurt görmek her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments