Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt köpeğinin kovaladığını görmek

Rüyada kurt köpeğinin kovaladığını görmek

Rüyada kurt köpeğinin kovaladığını görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada kurt köpeğinin kovaladığını gördüyseniz:

  • İhtimal dahilinde teklifler yapmalı, istenilen sonuçları elde edebilmek için işleri değişik yöntemlerle ele almalısınız.

Rüyada kurt köpeğinin kovaladığını görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, Allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurtların kovaladıgını görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada kurt kovaladığını görmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, hem de rüya sahibinin hayatı ile ilgili daha çok problemle boğuşacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada kurdu kovalamak sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurdun kovaladığını görmek sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye yorulur.

Rüyada kurt kovalamak ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurtları kovalamak hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurtun kovaladığını görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments