Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt kaçmak

Rüyada kurt kaçmak

Rüyada kurt kaçmak gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, malının ve aşının da çoğalacağına, ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına delalettir.

Rüyada kurt kaçmak gördüyseniz:

  • Kıskanç kişilerin tepkilerinin veya tavırlarının sizi yapmanız veya ilerlemeniz gereken alanda alıkoymasına izin vermemelisiniz.

Rüyada kurt adamdan kaçmak gözünün yaşını sileceğine, sıkıntıların artacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine delalet eder.

Rüyada kurt köpekten kaçmak hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine yorulur.

Rüyada kurt kaçmak rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine delalet eder.

Rüyada kurt köpeklerinden kaçmak atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurt köpeğinden kaçmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada kurt sürüsünden kaçmak özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurttan kaçmak işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işlerini tek başına yöneteceğine, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine yorulur.

Rüyada insandan kaçmak girilen işlerde şansın yüksek olacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments