Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurt ısırması görmek

Rüyada kurt ısırması görmek

Rüyada kurt ısırması görmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, ettikleri duanın kabul olacağına, hilekar ve zayıf tanıdığa, pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurt ısırması gördüyseniz:

  • Bazı hayallerin gerçek olabilmesi için, o yolda bazı adımlar atılması gerekebilir.

Rüyada kurt köpeği tarafından ısırılmak yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, tatsızlıkların yaşanacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada kurt tarafından ısırılmak hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına delalettir.

Rüyada kurt köpeğinin ısırması görmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, önündeki engelleri aşamayacağına rivayet eder.

Rüyada kurt köpeği ısırması görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük olmasa bile zarara uğrayacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına inanılır.

Rüyada kurt ısırması görmek aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada kara köpek ısırması görmek insanları kandıracağına, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah yılan ısırmasını görmek sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına tabir olunur.

Rüyada ısıran hayvan görmek tüm planların zamanında neticeleneceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments