Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurbanlık görmek

Rüyada kurbanlık görmek

Rüyada kurbanlık görmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, moralinin bozulacağına, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada kurbanlık gördüyseniz:

  • Toplumsal hayattaki beklentilerinizi karşılayabilecek bir aşka ihtiyacınız var.

Rüyada büyükbaş kurbanlık görmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına yorulur.

Rüyada kurbanlık koçlar görmek zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kurbanlık koç görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, daha isabetli kararlar alacağına yorulur.

Rüyada siyah kurbanlık görmek hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurbanlık koyunlar görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, olaylı günler geçireceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine inanılır.

Rüyada kurbanlık dana görmek şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada kurbanlık görmek zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, çalıştığı yerde amir olacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurbanlık keçi almak bol kazançlı günler geçireceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments