Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker olup namaz kılmak

Rüyada asker olup namaz kılmak

Rüyada asker olup namaz kılmak darlık içine düşeceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada asker olup namaz kılmak gördüyseniz:

  • Muhteşem politik yeteneklerinizi kullanmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada asker olup namaz kılmak erken evlilik yapacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine inanılır.

Rüyada askerde namaz kılmak herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askerlerle namaz kılmak gün yüzü görmeyeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine delalet eder.

Rüyada cuma namazını kıldırmak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine, olmayacak hayallere kapılacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına delalet eder.

Rüyada çamurda namaz kılmak kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada mağarada namaz kılmak başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkeğin önünde namaz kılmak insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada camide abdest alıp namaz kılmak sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments