Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurandan dua okumak

Rüyada kurandan dua okumak

Rüyada kurandan dua okumak dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü yaşayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurandan dua okumak gördüyseniz:

  • Söylenenler önemli olabilir.

Rüyada kurana başlama duasını okumak yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurandan dua okumak geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, zor durumda olan kişilerin de gittikçe batacağına yorulur.

Rüyada kuran duası okumak aydınlığa çıkılacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada uçarken dua okumak çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada amentü dua okumak bereket ve zenginlik bulacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına alamet eder.

Rüyada ihlas duası okumak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret eder.

Rüyada cin dua okumak geçim derdine düşeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, sıkıntıların aşılacağına işarettir.

Rüyada sure dua okumak kötü kişilere yakın olacağına, manevi olarak da yıpranacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments