Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurandan bir sure görmek

Rüyada kurandan bir sure görmek

Rüyada kurandan bir sure görmek kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine, almış olduğu bir borcu sıkıntısız ve kesintisiz bir şekilde ödeyeceğine ve insanların parmakla göstereceği ve saygı duyacağı bir kişi olacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurandan bir sure gördüyseniz:

  • Bazı zorluklarla uğraşmak durumunda kalabilir, konsantrasyon sağlamakta güçlük çekebilirsiniz, ilişkinizde beklemediğiniz tartışmalara karşı açık olacaksınız.

Rüyada kurandan bir sure okumak rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kuran suresi görmek insanlarla uyumunun artacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada kurandan bakara suresini okumak yolunun ve geleceğinin açık olacağına, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kuran sureleri okumak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine inanılır.

Rüyada kurandan bir sure görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimden sure okumak zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına işarettir.

Rüyada kuran suresi okumak rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına delalet eder.

Rüyada kurandan sure dinlemek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yeni bir eve sahip olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments