Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran süzmek

Rüyada kuran süzmek

Rüyada kuran süzmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuran süzmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı konulardaki fikir değişikliğinizi onaylamayabilirler.

Rüyada kuran süzmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun bir zaman bu durum ile ilgilenmesi gerektiği için yeni çalışmalar yapmak ve yeni projeler ortaya koymak gibi şeylere ara vereceğine ve bu yüzden iş hayatındaki sorunların artacağına rivayet eder.

Rüyada süt süzmek yarınları için isabetli kararlar alacağına, duygularının karşılıklı olacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sütü süzmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, ticarette şansının yaver gideceğine, önünün açık olacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada yoğurt süzmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada peynir süzmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına delalettir.

Rüyada pirinç süzmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada yağ süzmek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine inanılır.

Rüyada çay süzmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments