Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran meclisi görmek

Rüyada kuran meclisi görmek

Rüyada kuran meclisi görmek ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, dua alacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına rivayet eder.

Rüyada kuran meclisi gördüyseniz:

  • Bazı konularda net fikirlere sahip olmadan veya belli girişimlerde bulunmadan önce beklemenizde fayda var.

Rüyada kuran meclisi görmek yolculuğa ve bununla erişilecek hayra, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına tabir olunur.

Rüyada aile meclisi görmek insanların güvenini kazanacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, bol kazanç elde edileceğine delalet eder.

Rüyada büyük millet meclisini görmek duyduğu üzüntülerin son bulacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini ilim meclisinde görmek sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize , kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada meclis görmek halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, de rahatının yerine geleceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya delalet etmektedir.

Rüyada meclis binasını görmek sürekli ağlamaklı olacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada dini meclis görmek yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada meclise girmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments