Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran kursundan kaçmak

Rüyada kuran kursundan kaçmak

Rüyada kuran kursundan kaçmak mutluluk dolu haberler alınacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, zenginliğe kavuşacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, bunalıma gireceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Rüyada kuran kursundan kaçmak gördüyseniz:

  • Kafanızı iyi çalıştırmalı, nerede ne zaman hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada kuran kursundan kaçmak maddi anlamda refahın yerinde olacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına alamet eder.

Rüyada kuran kursu görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına inanılır.

Rüyada kuran kursu hocasını görmek ticaretinin de hızlanacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine yorulur.

Rüyada kuran kursunda namaz kılmak ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına inanılır.

Rüyada kuran kursu yaptırmak kendisini iyi hissedeceğine, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuran kursuna gitmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına delalet eder.

Rüyada kuran kursunda olduğunu görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada kuran kurs görmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments