Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran kitabı bulmak

Rüyada kuran kitabı bulmak

Rüyada kuran kitabı bulmak çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, zorluğa düşeceğine, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, işlerine bereket geleceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada kuran kitabı bulmak gördüyseniz:

  • Hava şartlarına göre gereken tedbirleri almanız, oluşabilecek herhangi bir rahatsızlıği önleyebilir.

Rüyada kuran kitabı bulmak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, içinin ferahlayacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada kuranı kerim kitabını görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada kuran kitabı satın almak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, itibarının ve makamının artacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük kuran kitabı görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kuran kitapları görmek ruhunun dinleneceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine yorulur.

Rüyada kuran kitabı okumak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kuran yazılı kitap görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, moral bulacağına işarettir.

Rüyada kuran kitabını görmek iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, tartışma yaşayacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments