Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran kerim almak

Rüyada kuran kerim almak

Rüyada kuran kerim almak hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, huzurlu günler geçirileceğine, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, maddi açıdan nefes alınacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine delalettir.

Rüyada kuran kerim almak gördüyseniz:

  • Bazı olaylardan şüphelenilmesi yerinde olabilir veya bazı konulardan şüphelenmenizi istemeyen kişiler var.

Rüyada kuranı kerimin üstüne basmak ağır günler geçireceğine, itibar göreceğine, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kuranı kerimi yazmak büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, keyfinin olmayacağına inanılır.

Rüyada kuranı kerimi yakmak insanlar tarafından takdir toplayacağına, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine işarettir.

Rüyada kuranı kerim almak yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine işarettir.

Rüyada kuranı kerim yırtık görmek elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, koltuğunun da yükseleceğine delalettir.

Rüyada birinden kuranı kerim istemek hayata daha sıkı tutunacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kuran kerim yazmak kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına inanılır.

Rüyada kuranı kerimi temizlemek hastalığın biteceğine, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments