Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuran içinde altın görmek

Rüyada kuran içinde altın görmek

Rüyada kuran içinde altın görmek dertlerin sona ereceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, prestij kazanılacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, rüya sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada kuran içinde altın gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir ya da bazı büyük alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada kuran içinde altın görmek fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada su içinde kuran görmek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada avuç içinde kuran yazısı görmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada kuranın içinde para görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen kazancı boşa harcayacağına, işini en iyi şekilde yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşillikler içinde kuran okumak geçim sıkıntısından kurtulacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına delalettir.

Rüyada kuranı kerimi suyun içinde görmek mevkie edineceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, istenmeyen olayların olacağına delalet eder.

Rüyada cami içinde kuran okumak kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada suyun içinde kuran okumak birikim yapma fırsatı elde edeceğine, belalara denk gelmeyeceğine, para yatıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments