Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küpe çalmak

Rüyada küpe çalmak

Rüyada küpe çalmak kız çocuğunun olacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, kötü günlerini aşmayı başaracağına, hastalıklarının son bulacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, hastalıklardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada küpe çalmak gördüyseniz:

  • Belli başlı düzenlemeler veya planlar nedeniyle hoşnut olmayabilirsiniz.

Rüyada küpe çalmak bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, ününün çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın küpe çaldırmak aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, kişinin yaşamının değişeceğine işarettir.

Rüyada kolye ve küpe bulmak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşine küpe almak ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına yorulur.

Rüyada küpe teki kaybetmek bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın küpe yutmak iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, her türlü yakarışının karşılık bulacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine işaret eder.

Rüyada yerde altın küpe bulmak ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına tabir olunur.

Rüyada çift küpe görmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, statü atlayacağına, rütbe edineceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments