Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kumsal ve deniz görmek

Rüyada kumsal ve deniz görmek

Rüyada kumsal ve deniz görmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, Allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine rivayet eder.

Rüyada kumsal ve deniz gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler istenmeyen durumlara karışmanıza sebep olabilir.

Rüyada deniz kenarında kumsalda yürümek yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına yorulur.

Rüyada deniz kumsal görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kumsal ve deniz görmek verdiği vaatleri yerine getireceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine tabir olunur.

Rüyada deniz ve kumsal görmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada deniz kumsalı görmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine, azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kumsal deniz görmek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, yaşama sevincine kavuşacağına yorulur.

Rüyada kumsalda taş görmek kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada kumsalda uzanmak zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments