Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulübe görmek

Rüyada kulübe görmek

Rüyada kulübe görmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, rahat edileceğine, aydınlığa çıkılacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulübe gördüyseniz:

  • Olayların beklenmedik bir yönde ilerlemesi yeteneklerinizi doğru aktardıysanız, lehinize sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kulübede yaşadığını görmek yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, bir anda atılıma geçeceğine alamet eder.

Rüyada kulübeye girmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek kulübesine girmek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, yeni işler peşinde koşulacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine rivayet eder.

Rüyada küçük kulübe görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, kafasını toparlayamayacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada köpek kulübesi görmek başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına ve çok huzurlu, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulübe görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına alamet eder.

Rüyada ahşap kulübe görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada telefon kulübesi görmek çok zor günler geçireceğine, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments