Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulakta kıl görmek

Rüyada kulakta kıl görmek

Rüyada kulakta kıl görmek sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, mutsuz ve moralsiz olacağına, zor durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada kulakta kıl gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz çok beklersiniz.

Rüyada kulakta kıl çıktığını görmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, güzellik ve hayır geleceğine tabir olunur.

Rüyada kulak kıllarını temizlemek rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, çok büyük menfaatler kazanacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kulak kılı kesmek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulağı kıllı görmek yeni bir arkadaşlık kurulacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına tabir olunur.

Rüyada kulak kılı koparmak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıllı kulak görmek psikolojik sorunların geride kalacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kulağından kıl koparmak kazançlı işlere gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına tabir olunur.

Rüyada kulağını kıllı görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, işlerinin hemen hallolacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments