Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kudret helvası görmek

Rüyada kudret helvası görmek

Rüyada kudret helvası görmek hiçbir önemli sorunun olmayacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, kafasını rahatlatacağına, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına işarettir.

Rüyada kudret helvası gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin ya da bir yakınınızın sizden sürpriz talepleri olabilir veya bazı hareketlerine şaşırabilirsiniz.

Rüyada kudret helvası görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada kudret görmek yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kudret narı görmek ancak bazı kişilerin bu başarıya gölge düşürmek için çaba göstereceklerine ve şimdi olmasa bile yakın bir zamanda kötü bir durumla karşılaşılabileceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine inanılır.

Rüyada kudret narı almak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, hayatının afiyette geçeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada helva tatlısı yemek kendisi için çok önemli ve büyük adımlar atacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada tatlı helva görmek ters giden olayların düzeltileceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına tabir olunur.

Rüyada koz helva görmek kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine, bazı maddi problemler yaşayacağınıza, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına inanılır.

Rüyada tahin helvası yediğini görmek her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments