Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küçük küçük balık görmek

Rüyada küçük küçük balık görmek

Rüyada küçük küçük balık görmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, haksızlıklara da karşı geleceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine delalettir.

Rüyada küçük küçük balık gördüyseniz:

  • Geleceğinizi ilgilendiren konularda disiplinli hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada renkli küçük balık görmek üzüntünden sağlığından olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına işarettir.

Rüyada siyah küçük balık görmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına yorulur.

Rüyada küçük beyaz balık görmek kuracağı bir ortaklığın yeni bir hayatın kapılarını açacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine alamet eder.

Rüyada küçük renkli balıklar görmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada küçük siyah balık görmek yapılan ortaklıkların bozulacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada küçük renkli balık görmek hayatın yoluna gireceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük balık temizlemek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, hatalarını düzelteceğine delalettir.

Rüyada büyük küçük balık görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments