Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun ve kuzu sürüsü görmek

Rüyada koyun ve kuzu sürüsü görmek

Rüyada koyun ve kuzu sürüsü görmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, ağız tadının kaçacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun ve kuzu sürüsü gördüyseniz:

  • Bazı planlarda değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada koyun kuzu sürüsü görmek borçlarının artacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına rivayet eder.

Rüyada koyun ve kuzu sürüsü görmek çok kötü günler geçirileceğine, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuzu ve koyun sürüsü görmek kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine inanılır.

Rüyada kuzu sürüsü görmek bir süre belini doğrultamayacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine işaret eder.

Rüyada yavru kuzu sürüsü görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına delalet eder.

Rüyada kuzu sürüsü otlatmak isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine delalettir.

Rüyada bir sürü kuzu görmek çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, mutsuz ve hasta olacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz kuzu sürüsü görmek yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments