Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun çobanlığı yapmak

Rüyada koyun çobanlığı yapmak

Rüyada koyun çobanlığı yapmak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine, ardından sevinçli bir haber alınacağına, küslükleri gidereceğine, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine, maddi gücünün artacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada koyun çobanlığı yapmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır hayal ettiğiniz amaçlarınızdan bahsediyordunuz.

Rüyada koyun çobanlığı yapmak hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işarettir.

Rüyada koyunlara çobanlık yapmak yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine işarettir.

Rüyada koyun çobanı olmak iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, gözyaşı dökeceğine, ağlayacağına işarettir.

Rüyada koyun çoban görmek kazancının bereketleneceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına işarettir.

Rüyada çoban ve koyun sürüsü görmek bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada koyun çobanı olduğunu görmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun ve çoban görmek çok büyük adımlar atacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada inek çobanlığı yapmak ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments