Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köstebek deliği görmek

Rüyada köstebek deliği görmek

Rüyada köstebek deliği görmek üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine, hatalı yollara sapılacağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, amaçlardan sapmaya, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine delalettir.

Rüyada köstebek deliği gördüyseniz:

  • Kafanızın karşıcinsten birisi ile fazla meşgul olması yüzünden kendi konularınızla ilgilenemiyorsunuz.

Rüyada köstebek deliği görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köstebek ölüsü görmek hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü köstebek görmek gelir kaynaklarının yok olacağına, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine, kişinin tek başına kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada köstebek görmek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına delalet eder.

Rüyada siyah köstebek görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada yavru köstebek görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada köstebek yakalamak hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine inanılır.

Rüyada evde köstebek görmek kendisini daha rahat hissedeceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, yakın akrabadan gelecek habere yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments