Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkup titremek

Rüyada korkup titremek

Rüyada korkup titremek büyük bir rahatlama yaşayacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, kısmetinin de açılacağına, kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, kötü günlerin biteceğine, yeni insanlar ve yeni ülkeler görülüp gezileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına inanılır.

Rüyada korkup titremek gördüyseniz:

  • Olayları fazla büyütmeden gereksiz tartışmaların içine girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada korkup titremek göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada korkudan titremek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine delalettir.

Rüyada namazda titremek bir sınavdan geçileceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine inanılır.

Rüyada sinirden titremek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada yüzü titremek üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada heyecandan titremek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına delalet eder.

Rüyada soğuktan titremek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, büyük bir başarıya ulaşılacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına yorulur.

Rüyada üşümek titremek rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments