Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkularını görmek

Rüyada korkularını görmek

Rüyada korkularını görmek bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada korkularını gördüyseniz:

  • Tam olarak hislerinize bağlı olarak davranmanız olasıdır.

Rüyada korkusuz olmak yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, geçim derdine düşmeyeceğine alamet eder.

Rüyada pencere korkuluğu görmek aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada biri tarafından korkutulmak büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada korkudan kuran okumak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, zararlarını telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada korkularla yüzleşmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada korkup tekbir getirmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, kişinin hayatının değişeceğine yorulur.

Rüyada korkudan fatiha okumak bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada köpeği korkutmak hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments