Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada korkmak ve sure okumak

Rüyada korkmak ve sure okumak

Rüyada korkmak ve sure okumak etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, kötü günler geçirilse de, psikolojisini bozmayan rüya sahibinin her kötülükte bir fırsat göreceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada korkmak ve sure okumak gördüyseniz:

  • Aranızda fazla yakınlık olmayan bir kişiyle yapacağınız görüşme şansınızı iyiye doğru döndürecek.

Rüyada korkmak ve sure okumak işlerin hafifleyeceğine, endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada korkmak dua okumak evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, kurulu düzenin bozulacağına, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kısa sureleri okumak kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada fatiha ve ihlas suresi okumak geçim sıkıntısının biteceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, doğru kararların alınacağına yorulur.

Rüyada hac suresi okumak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, insan sevindireceğine, dua alacağına, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasına sure okumak işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada elemtere suresi okumak çok büyük bir çalışma yapılacağına, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına alamet eder.

Rüyada tin suresi okumak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, mevkie edineceğine, sağlık ve şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments