Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kopuk parmak

Rüyada kopuk parmak

Rüyada kopuk parmak insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, işlerin kapanacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, refahının ve varlığının artacağına, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine işarettir.

Rüyada kopuk parmak gördüyseniz:

  • Evinizde veya evle ilgili yapacağınız bir değişiklik yeni fırsatlarla karşılaşmanızı sağlayabilir.

Rüyada kopuk parmak görmek hayatın temposunun yükseleceğine, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kopuk parmak onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine tabir olunur.

Rüyada kopuk terlik görmek uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine, sevdiğini söyleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada kopuk bacak görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada kafası kopuk adam görmek bolluğun ve verimin de artacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada kopuk el görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada başı kopuk yılan görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına tabir olunur.

Rüyada kuyruğu kopuk yılan görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments