Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köprü inşa etmek

Rüyada köprü inşa etmek

Rüyada köprü inşa etmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada köprü inşa etmek gördüyseniz:

  • Biraz dinlenmek size iyi gelebilir.

Rüyada köprü inşa etmek yaşam refahının düşeceğine, iyi ruh halinin bozulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalettir.

Rüyada ev inşa etmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, inancına aykırı olacak isteklerine yenilmeyeceğine alamet ederken bir diğer yandan da güç ve kudret sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kabe inşa etmek kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev inşa ettiğini görmek uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, bilgi sahibi olacağına delalettir.

Rüyada cami inşaa etmek kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına delalettir.

Rüyada yeni ev inşa etmek başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada fırın inşa etmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına işarettir.

Rüyada bina inşaa etmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments