Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek dövmek

Rüyada köpek dövmek

Rüyada köpek dövmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına delalet eder.

Rüyada köpek dövmek gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan tesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı değiştirmenize sebep olabilirler.

Rüyada kedi köpek dövmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına tabir olunur.

Rüyada köpeği dövdüğünü görmek gelir elde edeceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına yorulur.

Rüyada köpek dövdüğünü görmek büyük sıkıntıları olmayacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru köpek dövmek bahtının güzelleşeceğine, söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek dövmek hilekar ve zayıf tanıdığa, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada köpekleri dövmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah köpek dövmek ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada köpek yavrusu dövmek yaşamının belli bir düzene oturacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments