Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek balığı öldürmek

Rüyada köpek balığı öldürmek

Rüyada köpek balığı öldürmek beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine ve kendisinin dirayetli bir kişi olacağına, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, gücünün azalacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek balığı öldürmek gördüyseniz:

  • Bir süre sabredebilirseniz nedenlerin farkına varabilirsiniz.

Rüyada köpek balığı öldürmek sadece makamının değil kazancının da artacağına, şifa edineceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine alamet etmektedir.

Rüyada köpek balığını öldürmek ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada köpek balığını öldürdüğünü görmek kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine tabir olunur.

Rüyada köpek balığı tarafından öldürülmek yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına yorulur.

Rüyada köpek balığının öldüğünü görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada köpek balığının yediğini görmek kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, inancını bir kenara atacağına inanılır.

Rüyada köpek balığından korkmak anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kavgaların biteceğine, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada köpek balığı yakalamak kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, hep dua edeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments