Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komposto suyu içmek

Rüyada komposto suyu içmek

Rüyada komposto suyu içmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, elinin döneceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, toplum için faydalı işler yapacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine işarettir.

Rüyada komposto suyu içmek gördüyseniz:

  • Planlarınız hakkında diğerlerinin bilgi sahibi olmaması onlardan sır saklıyormuş görüntüsü vermenize neden olabilir.

Rüyada komposto suyu içmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada üzüm kompostosu içmek kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, işinin aksayacağına, borçların hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada kayısı kompostosu içmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına işaret eder.

Rüyada vişne kompostosu içmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada komposto görmek umutlarına, hayallerine kavuşacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada vişne kompostosu görmek herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına yorulur.

Rüyada erik kompostosu görmek giden birinin geri döneceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına delalettir.

Rüyada çilek kompostosu görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments