Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolye satmak

Rüyada kolye satmak

Rüyada kolye satmak işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, saygınlığına leke sürüleceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolye satmak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yaptıkları yanlışlar konusunda uyarmaya çalışmanız gergin diyaloglara neden olabilir.

Rüyada altın kolyeyi satmak çok iyi bir kariyer edineceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine inanılır.

Rüyada kolye satmak parasının her geçen gün artacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın kolye satmak arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, kısaysa da ömrün kısa süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sandviç satmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, kalp kırmaya işarettir.

Rüyada halı satmak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada kavun karpuz satmak çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada şalgam satmak hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, para kazanmasına da vesile olacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına delalet eder.

Rüyada çakmak satmak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments