Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kokoreç görmek

Rüyada kokoreç görmek

Rüyada kokoreç görmek istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, rahatlık içinde yaşayacağına, işlerinin bozulacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, hayatının daha kolay olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kokoreç gördüyseniz:

  • Beraberce vereceğiniz bazı kararları uygulamaya sokuyorsunuz.

Rüyada kokoreç yediğini görmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, mutluluktan ve heyecandan ne yapacağını şaşıracağına, günü birlik kazanç elde edeceğine inanılır.

Rüyada kokoreç pişirmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmek arası kokoreç yemek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına inanılır.

Rüyada kokoreç satmak bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, rahat nedir öğreneceğine işarettir.

Rüyada kokorec yemek hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, kendisini keşfedeceğine, dargın olduğunuz insanlarla yeniden barışacağınız ve aradaki küslüklerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada kokoreç görmek hayat düzeninin alt üst olacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments