Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının delirdiğini görmek

Rüyada kocasının delirdiğini görmek

Rüyada kocasının delirdiğini görmek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, ticarette yol katedeceğine, atılıma geçeceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, takdir toplayacağına, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, yaşama isteğinin artacağına inanılır.

Rüyada kocasının delirdiğini gördüyseniz:

  • Duygusal, fiziksel veya maddi durumunuzu ciddiyetle ele almanız gerekiyor.

Rüyada kocanın delirdiğini görmek rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada kocasının delirdiğini görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine, isteklerine kulak vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin delirdiğini görmek Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının delirdiğini görmek yaşayacağı aile saadetinin de bir ömür süreceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, her zaman sevgi göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınının delirdiğini görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşin delirdiğini görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine delalet eder.

Rüyada birinin delirdiği görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tanıdığı birinin delirdiğini görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments