Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasını başka erkekle görmek

Rüyada kocasını başka erkekle görmek

Rüyada kocasını başka erkekle görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, elinden gelen her türlü yardımı göstererek pek çok hayır duasına kavuşacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, kolaylıklara kavuşacağına, mutluluk ve saadete, güzel bir iş fırsatına işaret etmektedir.

Rüyada kocasını başka erkekle gördüyseniz:

  • İnsanlarla olan ilişkileriniz uyumludur.

Rüyada kocasını başka erkekle görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine rivayet eder.

Rüyada kocasını başka bir erkekle görmek geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, koyu muhabbette kalacağına, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada kocanı başka biriyle görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını başka kadınlarla görmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocanın başka kadınla aldattığını görmek sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine delalettir.

Rüyada kocasını başka kadınla ilişkide görmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına alamet eder.

Rüyada kocanı başka bir kadınla görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına alamet eder.

Rüyada kocasını başka kadınla öpüştüğünü görmek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, itibarını zedeleyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments