Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocası evlenmek

Rüyada kocası evlenmek

Rüyada kocası evlenmek kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocası evlenmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda bazı sıkışıklıklar meydana gelebilir.

Rüyada kocasının bir başkasıyla evlendiğini görmek bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş kocasıyla evlenmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, başarılı ve kazançlı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocasını evlendirmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocayla evlenmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasının başka kadınla evlendiğini görmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına rivayet eder.

Rüyada kocasıyla yeniden evlenmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, işlerin daha kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş kocayla evlenmek huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada kocasından başka biriyle evlenmek her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments