Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaştan demir para almak

Rüyada arkadaştan demir para almak

Rüyada arkadaştan demir para almak rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaştan demir para almak gördüyseniz:

  • Biraz gerçekçi olmalısınız.

Rüyada arkadaştan demir para almak çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski demir para görmek parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, kafasını kurcalayan sorunların biteceğine rivayet eder.

Rüyada bir avuç demir para görmek yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine işaret eder.

Rüyada dilenciye demir para vermek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına, başına türlü işler geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırık demir para görmek yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada birine demir para verdiğini görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına yorulur.

Rüyada bozuk demir para görmek sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına, işinde en iyisi olacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine delalettir.

Rüyada demir para kaybetmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, bol bol moral depolanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments