Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaştan borç istemek

Rüyada arkadaştan borç istemek

Rüyada arkadaştan borç istemek başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada arkadaştan borç istemek gördüyseniz:

  • İnsanlardan hemen etkilenebiliyorsunuz.

Rüyada arkadaştan borç istemek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına ve çok hayırlı işlere gireceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına delalettir.

Rüyada birinin borç istediğini görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada birinden borç para istemek gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada borcunu istemek iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden borç istemek sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine yorulur.

Rüyada borç istemek büyük ve önemli bir kimse olacağına, üzüleceğine ve yıpranacağına, zor zamanların böylece geride kalacağına delalet eder.

Rüyada birinden borç istemek kişinin maddi zarara uğrayacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşının borcunu ödemek geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, dost ve zararsız olan birini düşman zannetmeye işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments