Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşlarla yemek yemek

Rüyada arkadaşlarla yemek yemek

Rüyada arkadaşlarla yemek yemek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, ortaklarla aranın bozulacağına, ticaretinin hızlanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine yorulur.

Rüyada arkadaşlarla yemek yemek gördüyseniz:

  • Genel olarak sevimli bir yapıdasınız.

Rüyada arkadaşının yemek yaptığını görmek birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşına yemek hazırlamak verilen emeklerin karşılığını bulacağına, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, olmayı hedeflediği makama da oturacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşla yemek yemek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşını yemek yerken görmek başka başka yerlere seyahat edeceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına işarettir.

Rüyada arkadaştan kazık yemek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına alamet eder.

Rüyada arkadaşını yemeğe davet etmek sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, bunun şans olacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine inanılır.

Rüyada arkadaşlarla balık yemek bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşına yemek vermek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments