Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşlarla yemek

Rüyada arkadaşlarla yemek

Rüyada arkadaşlarla yemek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, işinin gücünün de rast gideceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşlarla yemek gördüyseniz:

  • Oldukça iyimsersiniz.

Rüyada arkadaşla yemek yemek görmek gelişiminin hız kazanacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına, sıkıntılarından arınacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının yemek yaptığını görmek hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine inanılır.

Rüyada arkadaşınla bal yemek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, fakirlerin zenginleşeceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına inanılır.

Rüyada erkek arkadaşınla yemek yemek büyük bir sorun oluşacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşın evinde yemek yemek kendisine sorun olarak aldığı şeyleri kısa zaman içinde düzelterek ortadan kaldıracağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşıyla yemek yediğini görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarına yemek vermek sadaka ya da zekat vereceğine, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine inanılır.

Rüyada eski arkadaşlarla yemek yemek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, kendisiyle de gururlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments