Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızını üzgün görmek

Rüyada kızını üzgün görmek

Rüyada kızını üzgün görmek hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, diplomalarının artacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızını üzgün gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanı kullanmazsanız daha sonra kullanma imkanı bulamayabilirsiniz.

Rüyada kızını üzgün görmek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine delalettir.

Rüyada erkek kardeşini üzgün görmek âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgili üzgün görmek çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada kayınvalideyi üzgün görmek sürpriz olayların meydana geleceğine, kar elde edileceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına yorulur.

Rüyada anneyi üzgün görmek terslik yaşayacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına yorulur.

Rüyada yakınını üzgün görmek ortak işlere gireceğine, kendi işine kavuşacağına, alım gücünün zayıflamayacağına işarettir.

Rüyada herkesi üzgün görmek büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada babanın üzgün olduğunu görmek yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, çok büyük fırsatları kaçıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments