Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşlarla eğlenmek

Rüyada arkadaşlarla eğlenmek

Rüyada arkadaşlarla eğlenmek büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, devlete hizmet etmeye, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına işarettir.

Rüyada arkadaşlarla eğlenmek gördüyseniz:

  • Kendiniz için en iyi şeyi yapmalısınız.

Rüyada arkadaşlarla eğlendiğini görmek aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, onların önüne geçeceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşlarla eğlenmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine işarettir.

Rüyada eski arkadaşlarla eğlenmek zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, büyük hatalar yapacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşlarıyla eğlendiğini görmek sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, düşmanlarına karşı tetikte olacağı gibi, bu kimselerin oyunlarını bozmak için çok sakin ve gizli şekilde hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşla eğlenmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, iş hayatında terfi alınacağına, tartışmaların sonlandırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gülüp eğlenmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına tabir olunur.

Rüyada düğünde eğlenmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada denizde eğlenmek babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına delalet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments