Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızakla uçmak

Rüyada kızakla uçmak

Rüyada kızakla uçmak hayli sağlam başarılara imza atacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, işlerinin açılacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızakla uçmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki pek çok insan olumsuz deneyim yaşıyor dahi olsa, siz kendi adınıza yapacağınız işlerde doğru yolda gidiyorsunuz.

Rüyada kızakla uçmak bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, yeni kapılar açılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada karda kızakla kaymak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına inanılır.

Rüyada kızak kaymak hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada kızakla kaydığını görmek sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, mali krize gireceğine, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada kızakta kaymak maddi gücünün azalacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına delalet etmektedir.

Rüyada kızakla karda kaymak işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızağa binmek düzeninin sarsılacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada caminin üstünde uçmak hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments