Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyıya çıkmak

Rüyada kıyıya çıkmak

Rüyada kıyıya çıkmak herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, sevdiği kişilerin mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kıyıya çıkmak gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığınız kimselerden bazı isteklerde bulunmanız sorunlara neden olacak.

Rüyada kıyıya çıkmak çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine alamet eder.

Rüyada denizde yüzerek kıyıya çıkmak yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine inanılır.

Rüyada yüzüp kıyıya çıkmak büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine işarettir.

Rüyada denizde yüzüp kıyıya çıkmak daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, istediği gibi yaşayacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada denizden kıyıya çıkmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına delalet eder.

Rüyada yüzerek kıyıya çıkmak kucaklaşacağına, kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına rivayet eder.

Rüyada kıyıya yüzmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, kazancının azalacağına delalettir.

Rüyada balinanın kıyıya vurduğunu görmek aile içinde huzurunun yerinde olacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments