Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyıda yüzmek

Rüyada kıyıda yüzmek

Rüyada kıyıda yüzmek parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, ünleneceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, kavgaların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kıyıda yüzmek gördüyseniz:

  • Beli engellerle karşılaşmak istemiyorsanız, kurallara uymanız gerekiyor.

Rüyada kıyıya yüzmek çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, dedikoduya alamet etmektedir.

Rüyada deniz kıyısında yüzmek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, işini kaybedeceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Rüyada denizin kıyısında yüzmek geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyıda yüzmek etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzerek kıyıya çıkmak hayal kırıklığına uğratılacağına, kişinin ağız tadına kavuşacağına, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kıyılmış odun görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, duygularının karşılıklı olacağına inanılır.

Rüyada denizde yüzerek kıyıya çıkmak dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada deniz kıyısında durmak bir sebeple zorluklara düşüleceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments