Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafetlerini yıkamak

Rüyada kıyafetlerini yıkamak

Rüyada kıyafetlerini yıkamak başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, kişinin de üzgün ve mutsuz olacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada kıyafetlerini yıkamak gördüyseniz:

  • Meslek hayatınızda çalışmalarınız esnasında fikirlerinizin hemen dikkate alınmaması sizi sinirlendirebilir.

Rüyada bebek kıyafeti yıkamak çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çoluk çocuğundan zarar göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin kıyafetlerini yıkamak ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kıyafet yıkamak işinden geri kalacağına, rahat nefes almaya başlayacağına, zararlarını telafi edeceğine işarettir.

Rüyada ölü kıyafeti yıkamak herkesi kendisine hayran bırakacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölünün kıyafetlerini yıkamak stres nedeniyle uzun zamandan beri yaşanan bir sağlık sorununun tedavisi için bir hekime başvurulacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına tabir olunur.

Rüyada kıyafetlerini yıkamak büyük sorunlar yaşanacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün kıyafetini yıkamak zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine yorulur.

Rüyada kıyafet elbise görmek hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments