Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kıyafetler görmek

Rüyada kıyafetler görmek

Rüyada kıyafetler görmek fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine inanılır.

Rüyada kıyafetler gördüyseniz:

  • Hafife aldığınız, ertelediğiniz, şu an için uğraşmak istemediğiniz ya da ilgilenmeme kararına vardığınız konular size bazı bedeller ödetebilir ya da ileride daha da karışık şekilde karşınıza çıkabilir.

Rüyada düğün için kıyafet almak gelirinin daimi olacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, ticari yönden atılacak adımların hayırlı olacağına işarettir.

Rüyada birini polis kıyafetiyle görmek şifaya kavuşacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyafetin yanmasını görmek işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, kişinin kendi başının çaresine bakacağına delalettir.

Rüyada kıyafet katladığını görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, ömür boyu başarılı olacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına inanılır.

Rüyada kıyafet ütülemek ömür boyu devam edeceğine, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada kırmızı renkli kıyafet görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz gece kıyafeti giymek ana baba için büyük bir ev alınacağına, sorunlar altında ezileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada güzel kıyafet almak borçların kolaylıkla kapanacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments